Charlotte "glitzy" Josefsson

Tatueringsborttagning Linköping

Ni vet Lana, som jag gjorde mina bryn hos. De erbjuder även nu mer laser för att ta bort tatueringar. Jag har länge velat lasra bort mina stjärnor men inte fått tummen ur men så såg jag ett erbjudande på hennes Instagram så jag skickade iväg ett meddelande och bokade in mig lite spontant. En vecka senare låg jag där på britsen.
Så jäkla skönt att äntligen vara igång.
Nu får vi se hur många gånger det krävs innan den är borta. Om ca 6 veckor ska jag tillbaka för en ny omgång. Inför nästa besök ska jag köpa Emla plåster så att huden är ordentligt bedövad. Mina stjärnor är rejält svarta och djupa så det känns ju lite så klart. Om jag får välja så vill jag inte känna något alls så klart 🙂
Är Ni sugna att lasra bort en tatuering så har de erbjudanden nu då det är nytt på salongen. Bokar gör man lättast genom IG>> eller facebook>>

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Hej!
  Har du varit flera ggr för borttagning av din tatuering? Är spänd på att höra hur det gått!
  Med vänlig hälsning,
  Hanna

  1. glitzybloggen

   Hej,
   Jag skulle gå idag men eftersom man inte ska vistas i solen på 2 veckor efter behandling så bestämde jag mig för att vänta till efter sommaren. Men den bleknade verkligen mycket efter en behandling bara.

 2. Hanna

  Hej!
  Hur långt har du kommit med att ta birt tatueringen? Blir det bra resultat? Jag är själv inne på att ta bort min hos henne. Kan du rekommendera henne?
  Tack på förhand!
  Med vänlig hälsning,
  Hanna

  1. glitzybloggen

   Hej,
   Har bara hunnit med en gång, men ska boka in en andra nu. Lossnade bra första gången. Bättre än min förra som jag tog bort på annat ställe. Jag kan rekommendera. Men kan återkoppla när jag lasrat en gång till?

stats