Tavlor och rabattkod till Er | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Tavlor och rabattkod till Er

Detta inlägg är i samarbete med desenio.se

Rabattkod: glitzy (små bokstäver)
Ger 25 % rabatt på posters (inte deras exklusiva tavlor)
Gäller mellan 31 januari – 2 februari

Det var dags att uppdatera tavelväggen här hemma och även någon annan affisch här och där 🙂 Jag har tidigare beställt från desenio.se och de har en bra mix på sitt utbud och även ramar vilket är skönt så att man kan beställa rätt mått och få hem allt i ett paket.

Detta print är signerat av Tove Frank. Hon har så många fina prints.Jag föll direkt för “Street women” och är nu en del av tavelväggen.Man kan göra en tavelvägg på så många olika sätt och jag tycker inte det finns några rätt och fel. Ett tips är att söka på ordet tavelvägg på pinterest för inspiration. Ofta så utgår man från en rak linje i underkant eller överkant. Vi följer ingen linje alls som Ni har sett tidigare. Bild på tavelväggen kommer så fort den är helt klar.

Desenio har även tips på sin sida om hur man kan kombinera olika storlekar och även tips på vilka motiv som är fina ihop.

Hur bra passar inte denna kaffeguide ihop med kopparna. Kul att läsa vad de olika kaffesorterna innehåller.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Spanat på två affischer där länge, fick tummen ur röva och beställde äntligen dem med din rabattkod! Stort tack! Killen och kidsen får snart leva med en kolibri och en bomullsblomma på väggen 😉 Me Happy!

  2. Helena

    Har ni fått barn!!! <3 Gu, det var verkligen länge(!!) sen jag läste din blogg inser jag! Stort grattis till ert underverk Stella! Så himla kul för er!! 🙂

Annons
stats