Charlotte "glitzy" Josefsson

Tävla med Mylovebasket.com 

Jag testade det själv precis och det är smidigt. Gillar att man kan spara produkter man hittat och sedan gå tillbaka för att ev köpa dom.

Vinnaren kommer att få ett presentkort värde 500kr på Bubbleroom.
Börja med att Skapa en Lovebasket på www.mylovebasket.com . Med en Lovebasket kan ni spara alla favoritkläder från Bubbleroom.se och övriga anslutna e-handlare så att ni enkelt hittar tillbaka till plagget när ni vill köpa det. Ni ser även vilka kläder era vännerna på Facebook lägger till i sina Lovebaskets (eller produkter från min Lovebasket) och självklart kan ni även blogga om kläderna.

När ni har skapat en Lovebasket ska ni lägga till några favoritkläder från Bubbleroom.se, klicka bara på ”I love this” knappen som finns under varje produkt så sparas produkten direkt i din egen Lovebasket. Ni kan även lägga till produkter som ni hittar på www.mylovebasket.com , klicka bara på det röda hjärtat så sparas produkten i din egen Lovebasket. När ni känner er klara så skriver ni bara en kommentar med e-post och viktigast av allt länken till er egen Lovebasket. Imorgon kväll väljer jag vilken Lovebaskets som jag tyckte var bäst!

Här kan ni se två filmer på hur det fungerar:

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats