glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Tävling med siba.se

Siba-pressbild-1

Nu är det Er tur att ta del av dessa härliga produkter som jag har testat i samarbete med Siba.se i samband med deras satsning på fitness.

sec6079

Jag tänkte att vi börjar med aktivitetsarmbandet Vivofit>> som jag skrev om här>>

TÄVLINGEN PÅGÅR TILL SÖNDAGEN 5/10

 • För att tävla måste Ni gilla Siba:s facebook här>>
 • Lämna en kommentar så att jag vet att Ni är med och tävlar. Lite fjäsk kanske funkar 😉

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. jossan

  Först och främst så gillar jag siba på facebook. Sen behöver jag verkligen armbandet, bland annat för att få bukt på min dåliga sömn. Eftersom man kan se hur sömnen sett ut under natten hoppas jag att armbandet kanske jag hjälpa mig lite på traven så jag får sova bättre! Sen kommer jag i höst att fokusera ännu mer på styrketräningen innan jag mot våren kommer satsa på halvmaran jag ska springa i göteborg i maj så med detta armband kommer jag få en extra motivation och kan följa energiförbrukning etc bättre så jag kan få så bra resultat som möjligt.
  Att jag gillar din blogg är inget jag egentligen behöver säga. Jag brukar inte kommentera men läser den varje dag för blandad inspiration!

 2. Josefin Lydén

  Wohoo, vilken bra grej!
  När jag såg ditt inlägg om armbandet häromveckan så var jag snabb med att börja reka inköpsställen för det. Insåg sedan snabbt att det fick bli traderasök på den då studentlånet är allt annat än fett 🙂 En hetsig budgivning senare och fortfarande utan klocka blev jag tokglad när jag såg din tävling, jag vill vara med.

  Följande ord kan ses ju tolkas på flera sätt, fjäsk, men även som ett statement helt enkelt. När jag cyklade förbi ditt solarium i tannefors innan så tänkte jag verkligen superkvinna! Jag kommer inom ett år ta mitt steg ut i arbetslivet efter flera års plugg. Från att ha varit en ganska blygsam tjej har jag nu börjat känna mig som en stolt och stark kvinna, och du har inspirerat mig såpass att jag nu har börja fantisera och planera för ett eget företag. Så fett! Du verkar ha en så bra balans i livet, med intressen du tycker om, jobb du brinner för, OCH enligt mig det viktigaste, du verkar ta hand om dig själv både inom och utanpå 🙂 Tack för att du är du och för att du stärker mig i att vara mig!

 3. Josefin Lydén

  Wohoo, vilken bra grej!
  När jag såg ditt inlägg om armbandet häromveckan så var jag snabb med att börja reka inköpsställen. Insåg dock snabbt att det fick bli traderasök på den då studentlånet är allt annat än fett 🙂 En hetsig budgivning senare och fortfarande utan klocka blev jag tokglad när jag såg din tävling, jag vill vara med!!

  Jag tänker att följande ord kan läsas på två sätt, som fjäsl, eller helt enkelt som ett statement. När jag cyklade förbi ditt solarium i tannefors innan så tänkte jag “Vilken superkvinna!” Jag kommer inom ett år ta mitt steg ut i arbetslivet efter långt plugg. Från att ha varit en rätt blygsam tjej börjar jag känna mig som en stolt kvinna, och jag inspireras av dig såpass mkt att jag nu har börjat fantisera och planera för ett eget företag. Så fett! Det känns som att du har sjukt bra balans i livet. Gör saker du tycker om på fritiden, jobbar med saker du tycker är kul och har intresse i, OCH det viktigaste, tar hand om dig och din kropp, unnar dig saker. Tusen tack för att du är du och stärker mig i att vara mig!

 4. Ingrid Berggren

  Jag vill vara med och tävla!

  En klocka som säger stopp när jag nått min topp.
  som räknar varje steg jag tar, mot en kropp så underbar.
  Säger hur många kalorier jag bränt, så skönt har det aldrig känts.
  Räknar varje kilometer jag går förbi och ger mig mer energi.
  Hoppas jag får vinna, så jag min kropp kan börja trimma
  nå alla mina mål, och ge den lilla jäveln allt jag tål.

 5. malin E

  Nu gillar jag Siba på Facebook och inte bara “irl” som innan. Jag har alltid älskat styrketräning men är dålig på den där tråkiga (mycket roligare att ta i ordentligt, hallå) konditions- och förbränningsträningen. För att jag ska kunna få lika putig rumpa som dig (drömmen) så hoppas jag på att vinna den här som kan sporra mig med förbränningsträningen! 😀

  Sug och svälj, trevlig helg!

 6. malinthieme

  Är med och gillar på FB. tänk som fattig student att vinna detta & kunna leva ännu bättre i mina träningsdrömmar.
  för vad vore väl en god och nyttig smoothie mot en öl. nej tack! mer smoothie till folket!!! 🙂
  kram mallan

 7. mari

  Wooho, rena drömmen som går att vinnas. Måste givetvis vara med =)
  Tänk vad många smoothierecept jag kan bjuda er på, här på Shape me up om jag vinner mixern 😉 kraaaam

 8. Jenny

  Hej!

  Är gärna med o tävlar 🙂

  Har följt dig under flera år o det är faktiskt tack vare dig som jag fått bukt med min hud, tack vare alla ärliga tips på behandlingar o krämer du testat. På lördag ska jag på min första kemiska peeling, åter igen. Tack för tipset 🙂

  Fortsätt inspirera!
  Kram.

 9. Anna

  Hej!

  Gillar nu SIBA på fb och är gärna med i tävlingen!
  Tack för inspirerande läsning! Blir peppad av din blogg 🙂

  Vänliga hälsningar, Anna

 10. Kristina Furundzic

  Jag är med! Vet i tusan om jag är bra på att fjäska men kan försöka ;). Nej men, har följt dig i några år och tycker din blogg är riktigt inspirerande.. inte bara på träningsfronten utan även gällande inredning! Keep up the good work! 🙂

stats