tights på både tjejer och killar? | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

tights på både tjejer och killar?

dessa tights har jag beställt på nätet idag. tycker dom är sjukt snygga. sen har de tydligen någon effekt på blodflödet som ska vara bra: “The graduated compression provided by these tights encourages maximum blood flow toward the heart to keep you performing at your peak for longer due to decreased muscle fatigue and damage.”

Tights på killar?

Allt fler börjar löpa och löpartightsen har nog aldrig varit så populära som dom är nu. Tjejerna har dom till all träning, inte bara jogging. Även killarna börjar haka på trenden. Jag tycker det är snyggt på killar som har muskulösa ben. På smalisar är det inte lika hot. Vad tycker ni om löpartights på killar?
Tycker min kille är het i sina:) Titta själva

Dagens pass

Och nu till dagens träning. Jag körde en timmes spinning och det var nog ett av mina jobbigaste spinningpass i mitt liv. önskade jag hade haft pulsklockan på mig. vi körde intervaller hela jäkla passet. nu är det ryggläge som gäller för hela slanten.

Veckans pass:

dag 1 2 timmar promenad
dag 2
dag 3 60 min spinning
dag 4 4 set axlar, 3 set biceps, 3 set mage och 3 set rygg
dag 5 bröst & triceps och 20 min gång på bandet
dag 6 ett halvbra konditionspass på bandet 25 min
dag 7 spinning 60 min

man kan ju räkna bort måndag, det är ju ingen träning. styrkan blev det ju sådär med eftersom jag var borta månd/tisd i sthlm. benen har jag inte hunnit med att träna. men de ska få sig en omgång i veckan.

tänkte göra upp ett sexveckors program som jag ska följa. tror det är bra för motivationen. ni ska få se det när det är klart

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Trodde aldrig jag skulle få på min blyga kille ett par tights. Men hör och häpna, det gick bra efter lite övertalning. Nu har han ett par turkosa i sådant glansigt
    material, och dom sitter jättefint på honom.

Annons
stats