glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Tillbaka på gymmet

Igår var det egentid för mig minsann. Ställde till och med in Stellas babysim. Jag drog till gymmet för första gången på så länge. Men så skönt att få träna ordentligt. Jag köttade av ett benpass i mina fräsig tights. Hade dock inte obegränsat med tid då jag hade bokat in en thaimassage direkt efter. Min lilla Stella vägrar flaska fortfarande och det betyder att jag inte kan vara borta hur länge som helst även om gröten är en räddning ibland. Dags att börja med välling snart och testade att ge henne lite idag men det ville hon inte heller ha? Är det vatten i flaskan då jäklar dricks det.

Jag fokuserade på ben och då tunga basövningar för att få ut så mycket som möjligt av mitt benpass. Började med 5 set benpress, 3 set raka marklyft, 3 set lårcurl och avslutningsvis hip thrust i smith. Läste i någon studie att just den övningen ska vara en av de bästa för att bygga rumpa och det är ju mitt mål nu. Att få tillbaka putet. Har man lite tid tycker jag man ska fokusera på tunga basövningar som gör jobbet. Har man extra tid kan man alltid köra lite kickback och andra övningar för att få röven att bränna lite extra men det är ju inte de övningarna som är mest effektiva för att bygga upp volymen.

Avslutade med lite stretch för att sen bli dödad på massagebänken. Crystal Lotus Thai är inte att leka med men fasen så bra och duktig hon är 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sani

  Så snygga träningskläder
  Grymt!
  Min tar inte heller välling men jag har överlistat honom
  Blandar med havremjölk och smaksätter med kanel
  Testa🌸

stats