Charlotte "glitzy" Josefsson

Tillökning i familjen & rabatt på behandlingar

På fredag har jag bokat en tid och utnyttjat koden ”sommar” som ger 10% rabatt på valfri behandling på Hudvårdsrummet (gäller denna och nästa vecka hos Linda). Gäller dock inte på månadens behandling. Jag tänkte fräscha till huden och fixa brynen inför semestern. Egentligen borde jag fixa fötterna också 🙂

Texoane ligger mig varmt om hjärtat som Ni vet. Det roliga är att så många av Er har testat krämerna och blivit fast.
teoxane serum

Inte för så länge sedan lanserade de ett nytt serum ”RHA x VCIP SERUM” Ett serum med c-vitamin, hyaluronsyra och pyrodruvsyra. Vilket resulterar i  cellförnyelse, kollagenproduktion samt ger en fantstisk lyster och kan även ha en utjämnande effekt på pigmenteringar.

Den är ju lite exfolierande så man kan lätt bli lite torr i början. Jag använder den under min kräm varannan natt till en början. På dagen åker som vanligt detta underbara serum på.

teoxane

En annan nyhet som jag nämnt tidigare är deras ansiktskräm med spf. Den hänger med till Rhodos så klart.

Har Ni av någon anledning inte testat Teoxane än så måste Ni bara. Börja med RHA serum och Advanced filler. Jag använder den för Dry skin. Sen kan Ni avancera till övriga produkter 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats