glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Tips på en grym blender


Nu ska Ni få tips på en grym blender. Jag köpte den för ett bra tag sen. Tror det var i november. Jag åkte till Elon i Tornby då jag hade spanat in en specifik blender på nätet. Väl där stöter jag på ägaren som jag känner lite grann. Han övertalade mig till att köpa den helt nya Ultimate blender från OBH nordica.
Jag är så tacksam för den övertalningen och servicen. Den var lite dyrare men så jävla bra den är. Jag gör så klart smoothies i den och jag kör en del havregryn då jag använder havregrynsmjöl till Stella istället för vanligt mjöl då jag vill undvika det så mycket som det går.
Man kan tydligen göra soppor också just för att snurrar så fort. Har dock inte inte testat det än. Sen kan man krossa is osv.
Jocke blev så klart extra glad över LED-touchpanel, prylbög som han är.
Lite teknisk data för den som bryr sig:

  • 30 000 varv per minut
  • Kraftfull motor på 1 500 watt
  • LED-touchpanel och 6 förinställda program (frukt & grönsaker, frön & nötter, smoothie, krossa is, varm soppa och rengöring)
  • Värmetålig Tritankanna 2,0 liter
  • 6 extra skarpa blad i rostfritt stål


Stella och jag delar ofta på gröna smoothies och just denna gång åkte det ner blåbär och då blir färgen på smoothien mindre kul.
Ja så här ser det ut när det inte är stylat inför fotografering 🙂 Alltså puffen från Jollyroom är så skön.
Äta med händerna är ju en hit. Man får skynda sig om man ska få i sig en slurk eller två. Stella har pyjamas på sig som vanligt. Hon har det halva dagarna, fram tills vi ska iväg på ärenden eller lek med kompis.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Tack för tipset! Den har inte luktat bränt! Hade en obh Nordica tidigare (äldre modell), klarade ej av frysta bär då plasten/gummit i ”hjulet” som drev runt knivarna slets ut och luktade bränt. Fick den utbytt två gånger sen gav jag upp!
    Alltid lika fint hos er, stylat Eller ej 😍 Ditt vita sideboard, vart har du köpt det?

stats