Tips på lite produkter och en push för microneedeling IGEN. | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Tips på lite produkter och en push för microneedeling IGEN.

Min fina Hanna på Hudvårdsrummet som rollar och rollar.

Som jag skrev för ett tag sen bokade jag in mig på en kur microneedeling. Jag har hunnit med en behandling. Vore fint att få till en till i veckan. Jag har skrivit väldigt utförligt om det här>> och resultatet jag fick förra kuren jag körde.
Min hud har varit katastrof till och från sen jag slutade amma. Tänk om man kunde plocka ur den hormonblandningen som jag hade då och stoppa in i en kapsel som jag sen kunde ta varje dag. Oj, oj, oj vad fin huden skulle vara 24/7. Hur som helst så tycker jag att huden börjar bli bättre, de bra perioderna är längre och de dåliga kortare.
Fick mens idag så just nu och sedan några dagar tillbaka är den katastrof. Tänkt vad hormoner ställer till det. Det ska inte bara fuska med humöret utan huden också.

Vill passa på att tipsa Er om en RIKTIGT bra ögonkräm. Något som esse har gemensamt i sina produkter är att de återfuktar så förbannat bra. Här kan man beställa och fan ta Er om Ni inte gör det. Ni kommer inte att ångra Er. Superdryyyyg är den. Kommer räcka typ hela livet.
Hela den där plus serien är fantastisk. Min hudterapeut Hanna är ju fräsch i huden för jämnan men när jag kom in till salongen för ett tag sen så bara lös det om henne så jag frågade vad hon hade gjort. Men det är ju esse svarade hon. Sen är ju de andra serierna också bra. Gäller ju att välja rätt produkter för just din hud. Maila Hanna om Ni vill ha hjälp.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats