Toalettlås? | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Toalettlås?

Alltså, i går slängde Stella ett doftljus i toaletten (men ni som följer mig på instastory visste ju det redan  @glitzan). Idag när jag hade kissat så ställde jag mig så klart upp och vände mig om och spolade. Då kommer huliganen från ingenstans springandes och slänger ner en mobiltelefon mitt i spolningen så den åker med. Tack och hej liksom. Alltså det var en gammal mobil som hon leker med. Eller lekte rättare sagt. Jag tvättar händerna och ungen lyfter locket och slänger ner nappen. Jag känner att det är dags för ett totalettlås. Finns det såna? Ska googla.
Slänger in de här bilderna då man ser buset i henne. Lite passande. 
Doftljuset som hon slängde skickade jag ner i papperskorgen på toaletten. Någon timma efter toalettkaoset fiskade hon upp ljuset ur papperskorgen och slänger det i golvet och det är glas överallt. UNGE!!!!
Tidigare idag skickade hon ner grötskålen i ryamattan så jag överväger att slänga den här lite längre fram då det känns som om att mattan kommer krypa iväg av sig självt snart även om jag dammsuger den maniskt varje dag.
Ja men så här håller det på….Tur att man glömmer snabbt 🙂
Jag själv skulle tvätta upp henne mössa för hand i söndags och sätter på vattnet och i med proppen. Det plingar på dörren och glömmer helt bort vattnet. Jocke kommer ut ur duschen och undrar om det ska vara en bassäng i tvättstugan. Jaaaaaa så där blev det lite extra jobb. Jag har ju inte så mycket att göra ändå menar jag.
Nu sover hon så gott. Men jag var lite tveksam till att hon syresatte sig som hon skulle så jag vände upp huvudet 🙂
Kan vi snacka tandjävlarna igen. Nä men kul att man fick ett par dagars andrum i alla fall, i natt vid 1:00 vaknade hon och skulle minsann inte somna om. Eller hon somnade men vaknade efter 5 minuter hela tiden. Ni vet när man precis har gosat ner sig och håller på och somnar om. Efter 5:e gången tog jag med henne in till oss vilket jag aldrig gör annars. Vill inte att hon ska vänja sig vid det. Hon höll på och böka 1-3 och efter det somnade hon in djupt men som hon härjar runt så sov jag inte så bra. Hur som helst så upptäckte jag ikväll att ena hörntanden har spruckit igenom. 3 till, sen ska det väl vara lugnt ett par månader?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats