glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Today

Jag älskar apotea. Inget samarbete med dom men vill fasen ge dom lite cred. Beställde lite grejor till Stella plus medicin på recept till kissarna. Smidigt att logga in med mobilt bank-ID. Jag la beställningen på förmiddagen och på kvällen står det ett bud och plingar på dörren med mitt paket. Snart behöver man inte lämna sitt hem. På tal om det så ska jag lägga en order på mathem.se nu 🙂 ÄLSKAR att handla på nätet, speciellt när det körs fram till dörren.
Stella blev förkyld i natt. Haft två pissnätter men i natt bröt det ut. In med nässpray och hostmeddi bara. På dagarna kör jag dock Physiomer då jag inte vill använda nässpray i “onödan”. Hostan har varit okej på dagen och kvällen men efter att hon somnade så har hon hostat säkert 10 ggr och vaknat till. Stackarn. Och stackars mig för natten kommer nog inte bli speciellt rolig. Livrädd för att hon ska få förkylningsastma igen. Att hänga på akuten är så segt och så trist att inhalera.

Haha, Stella ser helt chockad ut. Fotografen försökte få henne att le så jag tror hon undrar vad f*n han håller på med. Haha. Nytt sjysst set från Nike.

Ni har väl inte missat din bakficka? Vi var där nere förut och lämnade av bebiskläder, skor och väskor. Ska fylla upp med träningskläder och vanliga kläder mm. Man hyr ett bås och säljer sina grejor. Bra ruljans verkar det vara. Finns rätt sjyssta grejor om Ni vill ha kläder till en liten tjej. En hel del från Livly och Mini rodini.
Nä nu ska jag börja bocka av min to doooo list. Kan ju inte påstå att jag fått speciellt mycket gjort med en gnällig och klängig bäbis idag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats