Charlotte "glitzy" Josefsson

Torsdagens träning

Världens snabbaste pass idag. 30 min styrka, sen hem och byta om till bion. Jag tränade biceps & triceps. Med tanke på kvällens godisintag så blir det långprommis på morgonen och förbränning på gymet senare 🙂 Dessutom har vi vart förlovade i 3 år i morgon och tänkte mysa till det med god onyttig mat.

*Linne Nike * Byxor BetterBodies *

Matdagbok:
Gröt
Kycklingfilé & potatis & lite tzatziki
lite miniyoggi
GRILLAD ROSTBIFF m. KOKTA RÖDBETOR & PEPPARROTSKESELLA   (jättegott)
en massa godis

Jag vet att jag har ätit alldeles för få mål, men hela dagen har varit snevriden


Denna bild är till
Felicia. Bilden föreställer altså dagsformen vilket inte är så bra som den borde, man jag hra ingen motivation när sommaren är piss…..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. glitzy

  marina: det låter härligt. man får ju inte för mycket sol här i alla fall 🙁
  åsa: ja det finns under kategorin träning…men jag ska göra ett nytt inlägg om det snart

 2. Ã…sa

  Kanske finns det i din blogg någonstans, men jag tycker det skulle vara intressant att få höra hur du lägger upp din träning. Hur ofta, vad, intensitet.
  Din blogg är mkt inspirerande! 🙂 Den hjälpte mig att komma i gång med träningen igen efter ett lång uppehåll.

 3. Marina

  Bra att du är nöjd! Det är viktigt att tycka om sig själv. Sen är det bra att ha diverse mål att sträva efter. Lycka till med träningen och hoppas du får det härligt i Spanien. Har själv precis varit på Korfu. Helt underbart! 🙂

 4. glitzy

  MArina: nissförtså mig inte, jag är jättenöjd. Men den är sommaren satt jag upp ett mål. Jag skulle komma i en form jag aldrig varit i innan. Fråga mig inte varför, bara fick den idén. Allt gick superbra. Men sen blev jag sjuk, började äta mer vanlig mat osv…Men åker till spanien om en vecka så nu ska jag köra gärnet innan dess:)

 5. Marina

  Eftersom du skriver att din form inte är så bra som den borde, undrar jag hur du skulle vilja se ut?! *nyfiken* 🙂 Personligen tycker jag att du har en riktigt vältränad och snygg kropp!

 6. glitzy

  cassandra: nej tyvärr har jag inte det, men jag har ju i och för sig alltid tränat i hela mitt liv…men styrka har jag abra kört några år

 7. Casssandra

  Gud så snyggt!! Tackar man ju inte nej till, precis 🙂
  Du har inga bilder på hur du såg ut innan du började äta rätt och träna som en galning 😛 ?

 8. Camilla

  Du ger mig inspiration med den där magen. Min såg ut så en gång i tiden, kanske kan få tillbaka det. Allt jag behövde göra då var 300situps 2ggr/dag i ca 2 månader. Nu är jag lite lat tyvärr, men det blir ju så fint 🙂

stats