Charlotte "glitzy" Josefsson

träning onsdag


Det blev jogging på bandet innan stranden idag. Så himla skönt att göra bort det på förmiddagen. Eftersom jag  äter mer onyttigt än för några veckor sen har jag gått upp lite i fettmängd igen. Men jag tyckte inte det var värt det längre, jag vill äta glass, dricka vin och äta god mat, godis osv. Nu får styrkan ligga lågt ett tag och satsar allt på förbränningen för att jag vill inte gå upp mer men vill fortsätta äta. Orkar jag och har tid kommer jag träna styrka. OM jag har tur borde jag gå ner lite igen 😉 Allt handlar ju om + och –

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. glitzy

  anna: jag vet inte hur man gör för att det ska bli helt rött. jag har bara utgått från min font. det blir ju inte helt korrekt att göra så.

 2. Anna

  hej igen. skulle bara säg det att mitt namn: anna ser inte så där jättefint ut på alviska, så jag översatte det först till alviska sen skrev jag det på alviska, om du fattar vad jag menar.. har du något annat tips?

  hej svej.

 3. Anna

  hej. min tatueringstid närmar sig och jag skulle vilja tacka för hjälpen med alvskriften. men jag har en fråga, jag laddade hem typsnittet och allt blev bra. sen tänkte jag bara dubbelkolla med din, så jag skrev ditt namn, och det ser inte likadant ut på dig som på min dator med typsnittet jag laddade ner, så jag skulle bara kolla var det typsnittet heter som du har eller om du har fetstil eller något annat eller hur du har gjort med översättningen? tacksam för svar för, som sagt min tatueringstid närmar sig. kram Anna

stats