Träning onsdag | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Träning onsdag

Eftersom nätet låg nere igår blev det ingen bild på träningsoutfiten. Men jag kände mig lite krasslig och tänkte stanna hemma men jag gick ner till slut och körde 9 set biceps och lite mage. I dag känner jag mig febrig. Så det blir antagligen ingen träning idag. Men vi får se hur det känns ikväll.


Här ser ni en bild på mina favoritträningsbyxor från Better Bodies, Westside Loose Pant 399:-. Jag har dom i svart men vill verkligen ha ett par i grått. Vi får se om jag har några pengar kvar efter Rom.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats