träning söndag | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

träning söndag


I dag blev det bara axlar, hade ingen direkt ork. Förkylningen spökar fortfarande. I morgon på självaste nyårsafton har gymet stängd, wtf. Worldclass har alltid haft öppet varenda dag på hela året, men tydligen inte längre. Skitgym! Jag var duktig idag och tog mina aminosyror som jag lovade och det ska jag fortsätta med.
Oh klockan är redan 01.11 och jag är inte ens trött, men det är mycket att fixa mer i morgon så jag kanske borde lägga mig snart. Ohh föresten, jag har fått hem min man så jag vet inte om det blir så mycket sova hur som helst 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats