Träningskläder | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Träningskläder

img_1717.jpgNågra veckor gammal bild när Lillan hjälpte till att välja ut prover till SS17 – sommar/vår 2017. Av någon anledning slutar det alltid med att jag ligger på golvet med alla tygprover, ritningar osv. Vet inte varför det alltid blir så.

Som vanligt låg jag efter med ritningarna. Har försökt hinna med kläderna på kvällar och helger men det är inte alltid så lätt att sitta med detta lite här och där. Det blir bäst om jag lägger 2 dagar och går all in men det har inte funnits tid för det.

Nu väntar vi på proverna och jag tror att de första som vi får hem kommer vara ok att fota av på en modell så vi kan slänga ihop en katalog i sista sekund i vanlig ordning inför kommande säljmöten. En del är innan sommaren och några efter.img_1852.jpgPå lunchen stack jag ner till World Class och körde lite kondition på rotexen och axlar. Mycket fokus på baksida axlar fick det bli.img_1855.jpg

Tränade i ett kit från byisilife.se som kommer i augusti. Vill visa Er hela kollektionen nu men måste vänta ett tag till :/

Vill Ni passa på att fynda lite träningskläder så får Ni förtur på vår-rean. Ange koden “glitzy” i varukorgen och Ni får 30% på allt, inkluisve nedsatta produkter. Koden gäller ett par dagar.

Kan ju passa på att berätta att vi precis inlett ett samarbete med Fitness24Seven vilket känns väldigt spännande. Det är inte lätt att komma ut på marknaden och bygga varumärke men det går sakta åt rätt håll vilket är kul och spännande.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats