glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Trevlig produkt, Phenome ENZYMATIC gentle exfoliator

20130829-231743.jpg

Phenome är ett omtalat ekoligiskt märke och jag har faktiskt testat några produkter från det här märket. Bland annat den här peelen som inte känns som en peel. Det är en tjock gel som kommer ut och man lägger den på huden i ett par minuter. Dagen efter har huden fått en ny lyster. Använder den 1-2 ggr i veckan.

Beskrivning: Avlägnsar döda hudceller och stimulerar cellförnyelse. Öppnar upp tilltäppta porer som orsakar akne och problemhy. Enzymatisk ansiktspeeling med aktiva ingredienser från växtvatten, mjölksyra, manukaolja, bladextrakt från trollhassel, och cederextrakt. Fantastiskt enzympeeling som ger din hy vitalitet, energi, mjukhet och renhet.

Kan inte annat än att hålla med.

Finns på EcoLiving här>>

Beställde även en kräm>> till Jocke i samma veva och jag har använt den dagtid så min vanliga kräm är slut. Den är mycket trevlig den också faktiskt. Tänkte testa Peter Thomas Rot som jag pratat om tidigare. Ska bara få fingrarna ur och beställa hem eller handla på Nettans här i Linköping.

sommerrea

Nu när jag surfade in för att hämta länkarna såg jag att de hade en sommarkampanj. Trevligt 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Hej,

  Tack för tips på ekologiska hudprodukter! Uppskattar verkligen att du skriver om både träning, hudvård och mode.
  Skulle du rekommendera phenomés övriga produkter? Skulle vilja byta ut hela min hudproduktserie (idag cliniqe)
  till något ekologiskt och funderar på phenomé. Har du någon uppfattning om hur deras “anti aging” produkter är eller har du tips på någon annan bra serie som både är bra mot åldrande hy men samtidigt ekologisk?

  Tacksam för svar!

  1. glitzybloggen
   Charlotte

   Så bra att du gillar blandningen:)

   Ja det skulle jag. Jag har ju ansiktskrämen som jag länkade till och även en body lotion och en aniktstvätt. Tycker dom är bra. Sen kör jag ju med andra produkter också så jag kan inte säga allt för mycket. Men jag brukar märka snabbt om jag inte gillar produkten.

   Vill man testa ett ekoligiskt märke så tror jag dessa är mycket bra:)

 2. Carro

  Du som har lite kunskap inom hud-varför får “man” som vita pluppar under huden i ansikten? Vad är det? Hur får man bort dem?
  Jag har för mig att jag läste någon gång här för lääängesen att du fick någon ansiktsbehandling mot detta..?

  1. glitzybloggen
   Charlotte

   Det heter milier och det kan en hudterapeut ta bort. De tar en nål och sticker hål och sen klämmer ut den. Gör inte ont. Svårt att fixa hemma själv:)

stats