Två nya lampor beställda | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Två nya lampor beställda

Alltså som vi har velat och funderat på lampa till vardagsrummet. Vi har tänkt byta lampa i säkert tre år men det är investering och inget har känts 100% rätt i magen. Här om dagen hade jag bestämt mig och sa till Jocke att nu beställer jag den. Men så råkade jag se en lampa som jag inte sett tidigare och vips så beställde vi den. Det är en chansning så hoppas verkligen den blir bra nu. Den heter Wireflow Oktagonal och kommer från märket Vibia. Vi tog den som är 89 cm bred, tror det är den längst ner till högre på bilden. Om den inte blir bra så får vi returnera och återgå till ursprungsvalet 🙂

Bild: @JanaHeinrici

Har även velat ha en ny lampa till sovrummet rätt så länge men inte hittat någon jag gillat. Men idag sprang jag på en bild på Instagram så jag klickade hem den. Hoppas den passar hos oss. Vi har rätt så lågt i tak så vi får se 😉 Sugna så finns den här

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats