Update genom mobilen | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Update genom mobilen

I brist på annat så får Ni lite bilder från mobilen. Men ska allt ta mig i kragen och bli en proffsig bloggare igen. Som sagt, sömnen tar död på mig. Eller rättare sagt den icke befintliga sömnen. Vill börja träna igen också. Nu är jag frisk men helt slut istället, men jag vet ju att träning ger energi. I morgon kanske? Stella är hemma från föris idag då hon är förkyld igen. Men snart ska vi till tandläkaren, spännande att se om hon öppnar munnen.
Ni vet att ju att vi lämnade in luckorna på lackering och vi fick dom förra veckan. Jag var för snål för att betala för ned- och ditmontering så det var bara att dra fram skruvdragaren. Ni ska få se bilder men vi köpte nya kylar och frysar och det är inte alls samma system för luckorna så måste åk och fräsa ur hål mm innan de kommer upp. Inget ska gå smärtfritt minsann. När alla luckor är på plats kommer det bilder mm.
Fräsiga solisar från Le Specs. 
Mitt lilla yrväder, alltid med överallt.

Jag och Stella har även varit och kikat på lokalen som nu är riven. Jag ansvarar för renovering och inredning av XEAM:s kontor som jag nämnt innan. Ni får hänga med på vägen så klar. Måste rusa. Puss å hej leverpastej

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats