glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Utvärdering iS Clinical

Nu är det dags att skriva en recension om mina älskade produkter från iS Clinical som finns att köpa på Hudvårdsrummet, både i butik och online. Jag har använt produkterna i drygt en månad och jag har aldrig upplevt huden så bra som nu. En bestående lyster, jämnare hudton, återfuktad och det blå serumet på bilden är antagligen acnens värsta fiende för jag har aldrig haft så lite finnar som nu. Om någon finne skulle dyka upp så är den i stort sett utrotad till dagen efter. Jag kommer så väl ihåg när jag besökte Hudvårdsrummet innan lansering och jag frågade Hanna (som alltid är fin i huden) vad hon hade gjort med huden. Det var något extra. Hon svarade, ingenting det är dom nya produkterna som snart lanseras.

Morgon:

 1. Tvättar av ansiktet med Cleansing Complex som verkligen tvättar rent och återfuktar.. Innehåller aktiva botaniska näringsämnen, antioxidanter och milt exfolierande ingredienser
 2. Sedan på med Pro-Heal Serum Advance plus fuktkräm.
 3. Tyvärr fungerar inte fuktkrämen på bilden så bra under min lösa foundation så jag har den bara till dagen de dagar som jag inte har smink på mig för jag äskar den verkligen. Men en kräm som fungerar toppen under sminket är Sheald recovery balm som jag har kört test på men vill nu ha en full size. Den krämen har många bra egenskaper och stärker huden enormt och tror faktiskt att gamla ärr från akne kommer att försvinna. Den stimulerar nämligen ny cellväxt och är idealisk för läkning av sår eller om man har ärr efter operation som exempel.

Kväll:

 1. Tvättar av ansiktet med Cleansing Complex igen,
 2. Sen åker Active Serum på som är deras bästsäljare vilket jag förstår då den tar bort fina linjer, effektiv mot akne och bleker pigmenteringar, Detta serum började jag att vänja in huden med var tredje dag för att sen gå över till varannan dag. Nu kör jag varje kväll.  Pro-heal serum använde jag de andra kvällarna, Alla hudar är olika och för mig fick det bli var tredje dag då jag blev lite torr om jag använde den mer ofta i början. Man får känna sig fram helt enkelt.
 3. Avslutar med Reparative Moisture emulsion som är så jäkla nice. Man får ett sånt fint glow av den samt att den återfuktar bra. ÄLSKAR.

Vill ha mer: Jag är super nöjd med mina produkter men är så klart nyfiken på fler andra som serumet till ögonen och Youth Intesive Cream som vann pris som årets mjukgörande. Ja ni hör ju 🙂

Läs gärna mer om dom på Hudvårdsrummet. Inte alls säkert att Ni ska ha exakt samma produkter som mig 🙂

Läs gärna om is Clinicals Fire and Ice eller även kallad red carpet treatment som den även kallas här. Hudvårdsrummet har efter hög efterfrågan förlängt sitt erbjudande. Alltså 995 kr HELA mars.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. glitzybloggen
   glitzybloggen

   De verkar köra 995 kr enligt deras instagram-inlägg. 795 kr var väl i samband med lanseringen och sen gick det över till 995 kr ett tag efter det.

stats