glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Utvärdering Profhilo

25 september gjorde jag min första Profhilo på FaceBoost och efter den första behandlingen skrev jag så här:

Kommer Ni ihåg att jag skrev att jag skulle göra Profhilo på FaceBoost? Om inte läs här. Förra veckan var det äntligen dags. Profhilo är en hyaluronsyrabaserad filler men skiljer sig från vanliga fillers. Vanlig filler bygger och formar man ju med. Denna filler plumpar till och jämnar ut huden i hela ansiktet kan man säga. Man injicierar den väldigt ytligt på fem ställen på varje ansiktshalva. Därav det fina rutnätet i ansiktet 🙂

Hur upplevde jag själva behandlingen? När hon injicerade på kindbenen kändes det lite men de övriga punkterna kändes knappt.

Efter behandlingen? Man får som små bulor i ansiktet och de hade lagt sig på mig till dagen efter. Det gör inte ont efteråt.

Nu är jag så taggad på resultatet. Flera har hört av sig på instagram och berättat om hur nöjda dom är med resultaten. Som jag har förstått det ska man se resultatet efter 4 veckor men jag ser redan en skillnad. Så jäkla fräsigt alltså. Mina nasolobialveck är nästan helt släta och strukturen på huden är jämnare samt att kindbenen syns lite mer. Man gör en till behandling 4 veckor efter den första sen är man klar. Jag tror jag kommer vara så nöjd med resultatet om man tänker på de resultat som jag redan har fått efter en dryg vecka. Alltså så taggad haha!!

Läs mer på hemsidan om det>>

24:e Oktober gjorde jag min andra behandling och det har gått över 4 veckor sedan jag gjorde den och här kommer min utvärdering:

Efter 4 veckor såg jag en stor skillnad. Hela ansiktet var mer jämnt, alla små rynkor och ojämnheter borta, ett mer jämnt ansikte i och med att jag fått någon slags volym underifrån. Jag förstår inte hur denna filler kan åstadkomma detta 😀 Denna process har fortsatt och nu över 8 veckor senare så har jag samma känsla fast ännu lite mer boost. Jag är verkligen så nöjd med Profhilo och kommer definitivt göra det igen. Varje gång jag ser mig i spegeln känner jag mig fräsch liksom 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. liii

  Älskar dina ytliga inlägg! Du ger verkligen en ärlig recension och det känns inte som reklam. Skulle vara så roligt om du kunde berätta vad mer du har gjort eller sammanfatta vad du är extra nöjd med. Känner att all gravidglow som jag hade försvann så fort bebisen var ute och nu ett år senare ser jag tio år äldre ut. Vill i ansiktet se ut som jag är gravid haha. Vad tycker du man ska satsa på då?

  1. glitzybloggen
   glitzybloggen

   Kul att du gillar mina ytliga inlägg 😀
   Alltså filler är alltid en bra idé för att fylla ut. Vart bor du någon stans? Sen är ju botox toppen för att fräscha till sig ytterligare.
   Vad jag har gjort? Har testat massor men just nu har jag filler i hakan, lite i underläppen, profhilo, botox i pannan, mellan ögonen, överläppen (lipflip) och i hakan för att få bort apelsinhuden. Tror det mesta av fillern har gått ut i kindbenen. Längesen jag gjorde det. Har även lite i käklinjen för att få lite mer markant kant. Tror jag vill göra mid face filler – få upp volymen lite där som man tappar i min ålder.

   Sen går jag till Hudvårdsrummet regelbundet och just nu genomgår jag en kur med dermapen för att få optimal hud 😀

   Ställ gärna fler frågor så ska jag svara

 2. sandra

  så sugen på profhilo… skulle du inte kunna visa en före och efter bild? med neutralt ansikte så man liksom ser nasolabial-vecken… det är just dem jag har problem med också

  1. glitzybloggen
   glitzybloggen

   Jag har inte tagit efter bilden än. Faceboost tog en förebild på huden och jag måste tillbaka för att ta en efterbild. Jag tycker microneedeleing eller dermapen funkar för det också. Men om man har mycket överhäng eller inte skulle jag nog fylla med filler första gången och sen försöka jobba bort dom med andra metoder om man inte vill fortsätta med filler.

stats