glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Skippa bomull på träningspasset

När jag växte upp så fick jag höra att 100% bomull ska man ha. Det andas bra. Men idag vet man bättre 🙂

Bomullskläder kan kännas som ett mjukt och skönt alternativ mot huden när du tränar men eftersom bomullsfibern absorberar fukt och torkar långsamt så kommer dina kläder snart att både drypa av svett – och lukta därefter! Byt därför bomullen mot snabbtorkande funktionsmaterial som är anpassade till träning och som transporterar bort fukten.
performance-underwear

Jag fick hem ett presskit från Björn Borg som just nu kör kampanjen “Bomull gör dig till en förlorare“. Tyckte ändå det var ett passande ämne att ta upp i bloggen.

När man tränar i bomullsunderkläder jobbar kroppen hårdare för att upprätthålla värmebalansen, vilket försämrar prestandan,

Genom att kombinera funktion och innovation med stil och perfekt passform, har Björn Borg lanserat nya underkläder – Performance Underwear.

Björn Borg har testat de nya underkläderna på såväl atleter som ”vanliga” utövare i mer än 3 år och över 90 procent i deras testgrupper tycker att Performance Underwear är en game changer, som dessutom håller en riktigt bra passform.

bjorn-borg

Man kan justera bredden på toppen. Tydligen så är M för litet för en gravid Charlotte så jag får snällt avvakta med att inviga den sjyssta toppen som har bra stöd och mesh bak för extra ventilation. Jag fick på den men den gick inte att stänga plus att tuttarna klämdes ihop rejält haha.p1110107-1

Trosorna fick jag dock på mig 🙂 Superköna och jag gillar att kanten är laserskurna. Finns inget värre än när man ser troskanten under tightsen.p1110108-1

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Madelen

  Hej Charlotte
  Har läst din blogg sen 1996 (ironi) och blev glad att se din fina gravidmage! 🙂

  Mitt tips till dig gällande förlossningen…. ta det som det kommer! Folks erfarenheter kan du ta med en nypa salt men inget som du bör fatta beslut på.
  Du kommer bli behandlad som världens okunnigaste mamma efter förlossningen men det är för att alla andra inbillar sig att dem vet bäst.
  Räkna med att blondinerna du känner som inte kan skilja på höger och vänster kommer framstå som hjärnkirurger i jämförelse med dig efter förlossningen 🙂 ha en positiv inställning, träna på tålamodet, ha absolut inga förväntningar och samarbeta med din partner så kommer det gå galant med precis allt!

  Lycka till med alles!!

stats