Vanity | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Vanity

Kommer ni ihåg den här>> rackaren. Jag har haft som rutin att använda den regelbundet i säkert 4 månader. Fransarna blev längre, tjockare, fler och även mörkare. Nu har det blivit ett glapp på nästan en månad och jag märker skillnad. Längden är kvar men det andra inte så mycket. Så nu är det jag som ska börja pensla varje kväll igen. Tar ju typ 2 sekunder:)

Jag köpte mitt serum på Stockholm Beauty. Var inne nu och kollade runt. De har en hel del spännande produkter som gjort succé i USA. Jag beställde 3 produkter från Vanity. Ska bli kul att testa. Ni kommer så klart bli de första som får veta vad jag tycker om produkterna.

En kräm som jag är sjukt sugen på att testa är denna>> Men det får bli om ett tag. Har lite annat att använda upp först:)

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carina

    Hej, jag har en helt annan fråga till dig ang. hudvård. Vet att du, precis som jag, lidit av acne. Och att du gör kemisk peeling etc. Jag behöver tips på produkter (dag- och nattkräm, rengöring och toner) för acnehud och vet att du tipsat om det tidigare. Har du lust får du gärna dela med dig igen. Jag följer dig och uppskattar mest dina inspirationsinlägg, både vad gäller driv och kläder. Kram c

Annons
stats