Världens bästa? behandling | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Världens bästa? behandling

Ni vet ju sedan innan att den bästa behandling är micro needeling. Man får ju så fina resultat, fina linjer/rynkor försvinner, jämnare hudton, lyster mm. Man får som en ny hud liksom 🙂 Det är dags att köra igen då mina nasolobialveck börjar titta fram. Helt sjukt att den här behandlingen slätar ut så mycket. NU TILL DET JAG VILL SÄGA,. Hudvårdsrummet som för övrigt är Linköping bäst salong har nu mer den här fräsiga pennan “Dermapen”

De flesta har säkert hört talas om Dermapen innan man vad är skillnaden mellan denna och micro needeling nu då? Vi får inte heller glömma att Hanna har Dermapen 4 – den senaste alltså.

Dermapen ä mycket kraftigare, det absolut senaste och mest effektiva inom needling. Med denna kan Hanna göra fler kanaler ner i huden på kortare tid. Jämfört med dermapen 3 har denna fler nålar och är kraftigare i hastigheten. Gör ca 40% fler kanaler än trean på högsta nivån. Den är digital och på så sätt kan Hanna ställa in exakt nåldjup beroende på vilket område när hon jobbar.

Så för att sammanfatta allt kan Hanna skräddarsy behandlingen efter varje individ och på sätt kan man som kund få maximalt resultat. Jag har inte kunnat testa pennan än då jag har lasrat mig men nu ska jag boka en tid. Kan knappt vänta 🙂 Gäller ju att passa på nu när de har lanseringserbjudande. Jag har alltså bett Hanna skicka en bild till mig för jag är så uppspelt och vill tipsa Er om det innan jag ens hunnit testa själv än.

Så om Ni inte vet vad Dermapen gör för underverk utöver det som jag redan har nämnt så kan Ni tjuvkika nedan:

– Fina linjer och rynkor- Fina linjer och rynkor
– Ärr
– Akneärr
– Spänstfattig hy
– Hyperpigmenteringar och åldersfläckar
– Solskadad hy
– Håravfall
– Hudbristningar/striae

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats