veckans + lite till | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

veckans + lite till

det var länge sen jag körde en veckans. Så jag slår på stort idag och publicerar alla outfits sedan jag körde veckans sist. Nå, har ni någon favorit? Eller det kanske är så att ni hatar alla outfits?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna Björklund

  Nr 1 för att den klänningen är så fin! Men också nr 4, du har fått till en sån enkel men snygg stil där, avslappnat men väldigt coolt!

 2. Camilla

  Tack

  Det är hemskt just nu, jag gråter och gråter men måste försöka vara lite som vanligt för Wilmas skull så hon inte blir så orolig. Imorgon ska jag nog gå till jobbet, får väl se hur länge tårarna kan hålla sig borta.

  Katter är inte som hundar. Alla katter har ju sin personligehet, mycket mer egna som du säkert vet, det är det jag gillar. Lillsvans var en sån där liten tjock dumsnäll katt. Jag sa till Christian att hon är i katt himlen nu. Han höll med, sa att hon aldrig gjort något ont, de kunde ta hur många misslyckade blodprov de ville som de var tvungna att ta om, hon gjorde inget… Han sa också att nu äter hon vanlij yougurt som hon tyckte så mycket om men inte tålde utan kräktes efteråt

  Varje kväll klockan 19 så var hon eld och lågor för det var dax för mat 🙁 Nu är kl 19 och jag ska ge Wilma lite mat så rutinen är som den brukar

Annons
stats