Vilken bra produkt | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Vilken bra produkt

Jag fick hem ett paket från St. Tropez och jag testade den ni ser i fokus i går kväll och hallelujah vilken BUS (brun utan sol). Just denna är en mousse och man har en handske när man applicerar den. Det går smidigt och snabbt och man får en jämn färg. Luktar inte äckligt som vissa produkter kan göra och jag blev riktigt brun och fin. Tyvärr glömde jag torka ur naveln eller vad man ska säga så den är mörkbrun:) Haha.

De har olika serier och just denna tillhör serien selt fan. Jag kommer testa alla produkter och dela med mig av mina åsikter. Finns att köpa på eleven>> Jag kommer absolut ta och köpa mig en så fort moussen är slut.

De kommer vara med på ATTITUDE STHLM så ni kan testa själva:)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats