vill ni ha? | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

vill ni ha?


Kolla här. Snyggaste vattenflaskan i världen kan ni skåda på bilden. 2 stora kartonger med 100 st kom idag. Jag ska ha 50 av dom till event i STHLM som ni kommer få veta mer om så småningom. Men vad ska jag göra med de andra 50? Tänkte ge 3 till er till att börja med.

Så här kommer det gå till. Kommentar nummer 10, 20 & 30 i det här inlägget kommer få en varsin flaska. Jag kommer inte publicera kommentarerna förräns vi är uppe i kommentar nummer 30

Carro älskar sina vattenflaskor. Det kommer ni också att göra haha

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica Delén

    Ja du Challe… du gör stora framsteg i din karriär, Grattis får man säga!!! Lite avund blir man ju på folk som har många idéer..vad fan har jag gjort med mitt liv? Hållt i en och samma jävla gamla sax! Ha ha ha ,,, ja ja jag har ju i alla fall fått världens bästa och finaste dotter, det är ju något i alla fall =) Hoppas på att det är jag som vinner din snygga flarra så jag kan visa upp den stolt på gymmet =) puss på dig,,,, nu håller jag tummarna på vinst! =) 10 20 eller 30… hmmm undra om jag har någon chans =)

  2. Susanne

    Men det är väl någon som har skickat in tio kommentarer efter sej, så då har man väl ingen chans i varjefall. Du har säkert fått flera hundra allaredan! Skulle varit endast en kommentar per person!

Annons
stats