Ville bara lägga mig i en svamphög och dö | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Ville bara lägga mig i en svamphög och dö

Det var längesen jag var i Vidingsjö motionsspår. De har uppdaterat utegymmet, byggt en trevlig lekplats mm. Jag och Stella tänkte köra intervaller i 2.5 km och sen köra cirkelpass i utegymmet. Men tjena. 2.5 km blev kanske 7 km? En timme senare var vi i “mål”.
Ok, så här långt är allt kanon. Stokke trailz är verkligen toppen för sån här terräng. Stella somnade efter ca 5 minuter. Jag sprang intervaller. Körde ingen speciell tid utan sprang så länge jag orkade, gick, sprang osv. Ser en skylt 1,5 km. Aha, bara 1 km kvar.
Sen delar sig spåret, ” hmmmm var det röda eller gula jag skulle följa?” Jag valde fel för efter en stund så står har jag helt plötsligt 3 km kvar och sen på något sätt så råkade jag hamna på ett annat spår. MAJ GAD!!!!! Vi kan väl säga att jag sprang intervaller i ca 3 km och sen blev det mest gång, fota fingersvamp som åkte upp på IG Story för att fråga om man kan äta dom, fota lite till bloggen, ta nya krafter för lite löpning och sista 2 km kröp jag typ efter vagnen. Ja här fotar jag till bloggen, låtsas prata lite med Stella som ligger helt däckad i vagnen. Just ja det började regna också.
Fotar lite till. Nya tights från Shapemeup.se
Här låtsas jag strecha lite. Eller egentligen så behövde jag det med tanke på mitt problemben men det var endast för kameran 🙂
När vi väl kom tillbaka så skulle jag minsann köra i gymmet. Hann med två övningar sen vaknade den lilla. Då var det färdigtränat. Övningen jag var mest sugen på – benböj var kass. Man kom inte ens ner i 90 grader. Ska maila och klaga eller ta med mig min stepbräda nästa gång haha.
Efter det åkte vi förbi Yatai  och köpte en Sushi Lax Burrito. Vidare till Ica för att handla, vidare till Soloteket för att mata Stella och mig själv plus lite jobb på det. Sen hemåt och greja lite, slänga Stella i säng och nu är klockan 16 och jag bloggar och är helt slut. Hoppas hon sover ett tag så jag hinner jobba undan. Inte haft någon tid framför datorn idag.
Jag tror jag ska försöka ha ett högre tempo på morgonen så vi hinner ut innan hon ska sova på förmiddagen. Jag behöver verkligen tiden framför datorn. Jag behöver dessutom få upp en rutin för träningen. Intervaller i 2.5 km plus utegym är perfekt ett par ggr i veckan och sen “riktig” träning ett par gånger. Sen är vi hemma 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jojje

  Så skriver du ut att du låtsas.. doooh… Du ville bara visa rumpan ju… haha 😉
  Du får väl gå upp kl 05 på morgonen och träna som de hysteriska ..
  Gzzz.. yrade du runt så fel…. tänk om du hade blivit uppkäkad av vilddjuren 😉
  Ja nu är det bara regnig höst lite tråkigt, men det blir väl stabilare och då jäklar.
  Själv så var jag bara ute en snabbrunda på utegymmet, lämna/hämta paket, handla lite och sen bygga klart och finlira datorn… den ska säljas..
  För sen när Intel får ut sin 8e gen processor under hösten, då ska jag bygga en jätteliten och kraftfull dator.. Vill ha lite mer utmaning.
  Kul med tekniska projekt!

Annons
stats