Walk in Closet | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Walk in Closet

Bildkälla>>

Vårt sovrum är stoort. Eller mer avlångt kan man säga. Halva sovrummet består av garderober. Öppen lösning och så har vi tyg på en skena i taket som man skärmar av garderoben med. Vi vill dock öppna upp och är sugen på att beställa denna lösning. Fast en som är ritad efter våra önskemål och behov. Ska kolla med Jockes brorsa, om han inte har tid att svetsa ihop det åt oss kanske det får bli IKEAS nya fina garderobslösning för öppna ytor.

Det som vore sjysst med denna lösning är ju att den blir helt anpassad efter oss och att vi återfinner stålet på övervåningen. Både i trappräcket, underredet till bordet och barstolarna. Är dock lite sugen på att byta ut barstolarna till helsvarta från By On Interior.

Räcket har Jockes brorsa svetsat åt oss, precis som allt annat i stål 🙂 Även ledstången har han fixat.Dom är fina men jag är sugen på en förändring.

Vårt bord ÄLSKAR jag och det ska med den dagen vi flyttar. Vi har haft det i 3 år och inte tröttnat en sekund. Det väger hur mycket som helst men det är inte mitt problem hehe. De var tre män för att få in skivan. Eftersom den är rund så blir det svår att bära. En sak om man slapp bära in den på högkant.

Skivan beställde vi via info@prohem.se jag tog in flera offerter på runda skivor i betong och de var avsevärt billigare än de andra plus att väntetiden var kort.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats