What to do with my hair? | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

What to do with my hair?

Nu är det nästan två månader sen jag var hos världens bästa Michaela på Björk and Friends och fixade håret. Bort med ombren och jag tror det blev en sombre? 🙂

Hur som helst så ville jag kapa lite på längderna samt behålla min egen bottenfärg, tona bort ombren samt ljusa upp allt med en kall ton. Michaela förstår alltid vad jag vill ha och det blev exakt så som jag tänkte. Tanken var att vi skulle ljusa upp det en gång till nästa gång för att skapa en skarp utväxt á la Kim Kardashian men nu är jag lite osäker. Jag trivs bäst när jag är lite mörkare i håret samtidigt som jag vill testa ljusa upp allt.

Jag ska höra av mig till Mickis och se vad vi ska göra. Kan man få en tid innan jul? Tveksamt?. Man kan ju alltid mörka ner det om jag skulle ångra mig. På bilden var håret nyfärgat och avklippta fina toppar.

 

Dålig bild men här ser ni min egen bottenfärg som jag vill få ut men som sagt, jag velar lite. Hur som helst så är det dags att boka en ny tid då jag vill kapa på längden och vad vi ska göra med färgen återstår att se 🙂 Färgen är hur som helst väldigt fin tycker jag.

Måste bara slänga in denna bild som jag såg på Björk and Friends IG. WOW. Copy paste på den liksom 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats