Testade denna efterrätt i fredags. superenkel, snabb och god. eftersom vi bara var två gjorde jag den i två stora glas:)
receptet är alltså för 4 st.
150 g frysta hallon
2 dl turkisk yoghurt
1/2 burk kesella light
3 msk vaniljsocker
3-4 msk råsocker
Tina hallon och sockra dom lite
Sätt ugnen på 175 grader och sätt på grill eller om du har en gasolbrännare kan du skippa ugnen
Fördela hallonen i fyra glas
Vispa ihop yoghurt, kesella, vaniljsocker  och häll det över hallonen.
Strö över råsocker och låt det hela smälta snabbt under hett grillgaller i ugnen eller med hjälp av gasolbrännare. Servera genast
de där ska du få bjuda mig på onsdag,BARA SÃ… DU VET 😉
ps. ska vi göra muffins/cupckaes till festen?
men lilla gumman….jag har ingen kyl på kontoret så det blir inget:)
vi kan väl se vad han på foodstore säger om maten först
vi ska ju till radion på onsdag. så kan vi packa bags efter det?