Ikväll käkade vi hemmagjord pizza. Ernst pizza>> Men fuskade med färdigköpt deg idag. Sen slängde vi på lite Breasola och Parma. Och självklart Buffalo Mozzarella. Den är ju godare än vanlig. MUMMA!!
Sorry de dåliga mobilbilderna men orkade verkligen inte gå ner för trappan och upp igen för att hämta kameran. Måste spara mig till spinningen i morgon 🙂
Sprang på receptet hos Daniella som har tagit en fin bild:) Den är ganska söt och mäktig. Men äter man med grädde till så blir balansen fin:) Jag föredrar färska hallon men de var slut.
Smält smöret och tag av kastrullen ifrån plattan. Rör ner sockret i smöret. Rör ner kakao och vaniljsocker. Rör ner ett ägg i taget och till sist mjölet. Smöra en form på ca 24 cm och häll i smeten. Grädda i mitten av ugnen i 175 gr i 15 minuter. Kakan blir lite lös. Låt den svalna.
3 dl grädde
2 st dubbeldaim
1,5 st gelatinblad
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i minst 5 min. Hacka daimen i små bitar. Koka upp grädden, tag av ifrån plattan och smält ner daimen. Rör även ner gelatinbladen. Häll över kakan. Låt stelna i kyl i minst 4 h. Servera kylskåpskall.
I morgon ska jag bjuda på ett mer hälsosamma recept:)
Oh, vad gott det ser ut! Härlig mysmat=) Laddar mat för träningen imorgon. Lycka till med spinningen!!
Kram