Charlotte "glitzy" Josefsson

Sponsrad video: Toni TV med Oatlys VD


Jag skulle ägna ett inlägg åt Oatly skrev jag här om dagen och här kommer det. Jag har inte bekantat mig med Oatly på ett djupare plan tidigare förutom att jag brukar göra pannkakor på havredrycken. Vi kommer ev. köra en kampanj med Oatly på ShapeMeUp och i samband med det så handlade jag hem produkterna och även läste en hel del på deras hemsida. Jag köper hela konceptet rakt av. Så klockrent! De säljer inte bara en produkt utan en livsstil.

Oatly tillverkar alltså havredrycker, havregurt, glass, vaniljsås och matlagninsprodukter. Spana in hemsidan för att se alla produkter och vad det är. Filmen förklarat det ifs ganska bra 🙂 Det jag tycker är riktigt bra är att under varje produkt finner man information om själva produkten och även vad de tycker är mindre bra med den. De visar att de är medvetna och att de jobbar på att hela tiden utvecklas till det bättre.

Mjölkindustrin är inte rolig för djuren och som Ni vet är jag djurvän och försöker alltid göra bra val för mig själv och djuren. Vi har gjort ett aktivt val här  hemma och kommer byta ut så mycket produkter som möjligt till Oatlys. Kornas mjölk är till för deras bebisar och inte oss. Det  hemska är att kossorna insimineras för att de ska föda fram kalvar så att kossorna får mjölk. Direkt vid födselns separeras dom och detta är otroligt smärtsamt för både mamman och kalven. Många av oss tål inte ens laktos så att välja bort vanliga mejeriprodukter är bra på så många olika sätt.

06 Kossan (45)_90782-90783

Toni TV är en serie filmer där Oatlys VD Toni Petersson försöker förklara för mänskligheten vad Oatly är och står för. Så här långt har det producerats över 20 avsnitt.  För att tittarna skulle få träffa ”den riktiga Toni” filmades det mesta utan hans vetskap om att kameran var igång.
Dessutom fick inte Toni se materialet förrän strax innan det skulle släppas, av den enkla anledningen att han förmodligen skulle ha stoppat filmerna annars 🙂

Detta inlägg är sponsrat men det är min egen text och åsikter

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Jag har kämpat med min övervikt i flera år.

    Min personliga tränare rekommenderade mig att kombinera efedrin med min dagliga träning för att få bästa resultatet.

    Gissa om det blev någon resultatförbättring!

    Vissa påtalar för mig om nackdelarna men jag överbevisar de med fördelarna.

    Beställ din Efedrin på http://www.potensmedel.com

stats