Charlotte "glitzy" Josefsson

Var snäll mot din hud

Välj att visa den i helskärm

Huden är vårat största organ och jag anser att  man ska vara snäll mot sin kropp, både inifrån och utifrån. Fokusera på ekologiskt och kravmärk i matväg och laga maten från grunden.

Detsamma gäller ju egentligen huden. Nu använder jag inte ekologisk hudvård i ansiktet då jag inte har hittat något riktigt bra tyvärr. Men till resten av kroppen så är det eko som gäller. Hårvård använder jag ok produkter men inte helt eko och av samma anledning som ansiktsvården.

Jag tycker man ska försöka efterleva detta så gott det går. Jag följer inte detta slaviskt på något vis men försöker i mån det går och jag orkar.

Tänk på att många får sjukdomar som diabetes på grund av processad industriellt, mat som innehåller för lite mikronäringsämnen och som baseras på alldeles för få råvaror. Till viss del kan ADHD lindras med rätt kost, folk får eksem, på en del försvinner ägglossning på grund av alla hormonstörande ämnen vi får i oss osv.

När vi var i Miami förra året så tog jag upp detta med solkrämer och dess giftiga innehåll. Just då köpte jag med produkter från eco cosmetic. Se filmen så får Ni allt bra förklarat för Er och tror att Ni kommer göra bra medvetna val framöver. Och om inte till Er själva, gör det för Era barn i alla fall.

En sak jag har tänkt på under ett par års tid är dessa våtservetter som föräldrar verkar använda flitigt. Alltså de tar bort fläckar som inte vissa rengöringsmedel tar bort och det använder man på sitt barns hud och runt munnen? Ok att det kan vara bra att ha med sig i bilen osv om olyckan är framme men i övrigt? Sluta upp med att förgifta Era barn.

Lite så tänker jag 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats