Charlotte "glitzy" Josefsson

Kristallkronor

Betalt samarbete med trademax.se

När jag tänker på kristallkronor dyker en specifik bild upp i huvudet. Det är en riktigt stor och maffig kristallkrona med ett traditionellt utseende som hänger i en trappa på ett riktigt underground gym och på väggen bakom på en tavla står Arnold Schwarzenegger och spänner sig. Så missanpassad men ändå så rätt och så snyggt.

Den här bilden knäppte jag på ett hotell i Visby i somras. Om man tänker efter ser man kristallkronor både här och där och det är en sån där lampa som faktiskt passar in i de flesta miljöer och hem.

Bilderna kommer från pinterest och här jag valt ut 4 olika hem med olika stilar men den gemensamma nämnaren är just kristallkronor. Som sagt, det kan liksom aldrig bli fel 🙂 Hemmet längst ner till vänster är så fint. Jag önskar att jag kunde ta copy och sen paste och vips så har jag ett likadant kök här hemma. Jag tycker att ju ”ruffigare” det är desto bättre gör sig en kristallkrona. Men det är ju så klart en smaksak.

Blev ni sugna eller kanske redan var ute efter en ny kristallkrona så har Trademax fina kristallkronor att välja mellan till ett bra pris.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats