Charlotte "glitzy" Josefsson

pastasås med kantareller och fläskfilé

bilden har inget med gårdagens pasta att göra

Igår hade jag två tjejor här som jag bjussade på mat. Det blev min kompis Annas påhittade recept

2 burkar Arla skogssvampspanna
1 fläskfilé
Ett gäng kantareller
Kantarellfond
Salt & Peppar

Marinera fläskfilén i soya, olivolja och kantarellfond. Helstek den sedan i ugn tills den är klar. Skär den sedan i supertunna skivor.

Smörstek kantarellerna, häll på svamppannan, lite redning på majzena och häll i ca 2 matskedar kantarellfond. lägg sedan i fläskfilén.Salta och peppra efter smak.

Servera med riven parmesan och färsk pasta.

Så jäkla gott och enkelt!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats