Charlotte "glitzy" Josefsson

Färskpotatis på Libanon-vis

Jag lovade ju ett supergott potatisrecept som måste testas. ok?

1. Skrubba potatisen lätt, men skala den inte. Dela de största på hälften.

2. Hetta upp oljan i en högkantad stekpanna. Lägg ner potatisen och stek dem under omrörning på medelgod värme tills de blir mjuka. Det tar cirka 10 minuter.

3. Tillsätt vitlök och salt och låt fräsa någon minut. Blanda runt så att salt och vitlök fördelas jämnt.

4. Servera varmt. Den här rätten bör inte lagas förväg, men kan förstås skrubba potatisen dagen innan. Rätten går också att göra på vinterpotatis.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats