Charlotte "glitzy" Josefsson

HALLONBRULE MED VANILJ

Testade denna efterrätt i fredags. superenkel, snabb och god. eftersom vi bara var två gjorde jag den i två stora glas:)

receptet är alltså för 4 st.

150 g frysta hallon
2 dl turkisk yoghurt
1/2 burk kesella light
3 msk vaniljsocker
3-4 msk råsocker

Tina hallon och sockra dom lite
Sätt ugnen på 175 grader och sätt på grill eller om du har en gasolbrännare kan du skippa ugnen
Fördela hallonen i fyra glas
Vispa ihop yoghurt, kesella, vaniljsocker  och häll det över hallonen.
Strö över råsocker och låt det hela smälta snabbt under hett grillgaller i ugnen eller med hjälp av gasolbrännare. Servera genast

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. glitzy

      men lilla gumman….jag har ingen kyl på kontoret så det blir inget:)
      vi kan väl se vad han på foodstore säger om maten först
      vi ska ju till radion på onsdag. så kan vi packa bags efter det?

stats