Italiensk kycklinglasagne
Publicerad,

Nu har kocken varit igång i köket igen. Medan maten svalnar ska jag skriva ner receptet. Ni måste testa, det är gott och enkelt. Ok, inget bantarrecept kanske, men ibland måste man unna sig lite.
3 charlottenlökar
3 vitlöksklyftor
250 g fryst bladspenat
10 soltorkade tomater i olja
4 pkt kelda ostsås eller gör egen
2 pkt färska lasagneplattor
1 stor grillad kyckling
1 dl riven lagrad ost
1. lök och vitlök hackas. tärna den tinade spenaten. skär tomaterna i små bitar
2. Fräs vitlök, lök och spenat i smör eller olja. Rör ner tomaterna, ostsås och svartpeppar och kycklingen.
3. Varva lasagneplattor och såsblandningen i en smord form. avsluta med sås och riven ost över
4. grädda i ugnen 15-20 min på 225 grader.
oh fy sjutton va gött!! BLir det över kan du ju maila över lite 😉
ser faaarligt gott ut det där!
Ã…h, den måste jag göra.
ååh var bara tvungen att gå in på din blogg, älskar ditt namn! bloggen tyckte jag oxå om 😉
Ã…hh gott.. God natt! Sov gott! Kram KimJ
Mmm….detta lät riktigt gott!
Hoho, det var mitt tips. 🙂 kul och BRA att fler lobbar för det här halsbandet, jag älskar mitt!
Ã…å, det måste provas! Hur många personer räcker den till?
mums! den ska testas idag!
lisa: det beror på hur mycket de äter..men till oss blir det ca 4 portioner, min sambo äter mycket 🙂
MUMS;) Det såg ju riktigt gott ut! Du har möjligtvis inte nåt bra recept på en god dessert? Gå in på min blogg isf och tipsa, jag behöver råd!