Åååå herregud vad jag svullat i helgen (igen). Hade både chips, ostbågar och godis kvar i går kväll. Allt åkte i soporna förutom godiset som jag tryckte i mig idag 🙂 Just ja, å lite äppelpaj som var kvar. Det vägde jag upp med en bra middag ikväll. Nu är det fan skärpning.
Ta en vit färsk fisk, jag hade kolja. Skär den i 5 cm breda bitar. Finstrimla purjolök och lägg i botten på ett folieark. Lägg fisken över. Salta, peppra och strö över oregano. Strö över lite västerbottenost. Receptet sa massvis med smö men jag tog lite flytade smör och ringlade över lite grann. Man kan ju ta kokosolja om man vill välja ett bättre fett. Vik ihop och in i ugnen i mitten på 225 grader i 18 min.
Receptet sa potatis till. Jag hade bara sallad. Man kan ju ha lite vad man vill liksom 🙂
Sallad, paprika och rödbetor. Häll över lite olivolja, vitvinsvinäget och lite salt & peppar. Blanda.
Allt var riktigt gott. Enkel och snabb mat som är bra.
Glöm inte bort fisken i ugnen. Vem vill äta torr firre?
Same old same skärpning? 😉
Undrar hur du skulle se ut med 20 kg extra? haha