Första tipset från Milano. Obika står nog med på de flesta guider vilket jag förstår. Deras mozzarella kan man döda för.
Obika finns på två ställen i Milano. Ena på taket på La Rinascente (deras NK), man ser Duomo vilket är häftigt men jag tycker Ni ska bege Er till det som ligger i Brera och sen äter Ni på en annan restaurang på taket istället. Har tips på det i kommande inlägg 😀
Brera är dessutom ett härligt område, bästa enligt mig.
Vi var där på söndagen och då var det brunch. Man fick äta av det man ville och hur mycket man ville. Bara fina råvaror och allt smakade gott förutom någon vegetarisk lasagne som var ”bara” var ok.
Mozzarellan är det de är kända för och fy fan vad gott. När tänderna gled igenom bollen var det matorgasm i munnen på en gång. Så jävla smjuk och fin och härlig smak. Wow.
Jag passar på att fota några av desserterna. De var ok, inte så man dog 🙂 Men goda.
En liten bit av min tallrik. Ser kanske inte så roligt ut men mmmm så gott. Den där brunröda röran högst upp var så jäkla god ,bästa av allt efter mozzarellan så klart 🙂
Det kommer tips på grymmaste köttrestaurangen och bästa pastastället inom kort….
Senaste kommentarer