Jag hade lovat er två recept. Här kommer i alla fall det första. Jag tyckte faktiskt inte päronpaj lät sådär supergott. Men så fel jag hade. Ytan blir lite knäckig…mmm så gott
2 1/2 dl socker
2 1/2 dl vetemjöl
1/2 tsk salt
1 tsk bakpulver
1 ägg
100 g smält smör
1stor burk päronhalvor
2 1/2 dl socker
2 1/2 dl vetemjöl
1/2 tsk salt
1 tsk bakpulver
1 ägg
100 g smält smör
1stor burk päronhalvor
Blanda alla torra ingridienser. Smält smöret, rör ner detta plus ägget i mjölblandningen. Smörj en form och lägg i päronhalvorna. Töm över lite spad. Klicka smeten över päronen. Grädda längst ned i ugnen i 175 grader i 30-40 min
Hoppas det smakar
Hello admin, nice site you have!
låter farligt gott 😉
mm, verkar riktigt gott ska testa det i morogn o överraska baby efter träningen, får man äta sånt när man tränar?????
joooo va, snälla…….
Looking lovely. Knäckig yta är extra gott =)
maria: vanlig vainlvisp som jag vispar…gott
Mmm, låter super gott – ska lätt provas i veckan. Vad använder du för vaniljsås till?
Jag använder samma recept fast till äpple paj:) gott gott är det!
Om någon är intresserad av lackleggings och svart skinn kjol i patchwork se min sida