pastasås med kantareller och fläskfilé
Publicerad,
bilden har inget med gårdagens pasta att göra
Igår hade jag två tjejor här som jag bjussade på mat. Det blev min kompis Annas påhittade recept
2 burkar Arla skogssvampspanna
1 fläskfilé
Ett gäng kantareller
Kantarellfond
Salt & Peppar
Marinera fläskfilén i soya, olivolja och kantarellfond. Helstek den sedan i ugn tills den är klar. Skär den sedan i supertunna skivor.
Smörstek kantarellerna, häll på svamppannan, lite redning på majzena och häll i ca 2 matskedar kantarellfond. lägg sedan i fläskfilén.Salta och peppra efter smak.
Servera med riven parmesan och färsk pasta.
Så jäkla gott och enkelt!!
nästan allt finns inne på HM för Jimmy Choo nu, klickade hem det jag ville ha nu 🙂
@Jessica: men inte de svarta skorna jag vill ha:(
Låter kanon!