Charlotte "glitzy" Josefsson

Bajsa dig smal

bajs

Alltså sånt här står mig upp i halsen. De kan lika gärna skriva ”bajsa bort sex kilo på sex veckor” eller ”sov dig smal”. Allt handlar ju om kalorier in och ut. Du behöver inte ens träna för att tappa 6 kg. Ligger du på minus så tappar du vikt. Så enkelt är det. Men om man ska se till hela hälsobiten så är det bäst att äta sunt och röra på sig så klart.

Ursäkta, men de använder såna här ”löpsedlar” för att det säljer. Överviktiga människor som är lättlurade och letar efter genvägar till en smal kropp.

Känner mig lite på hugget just nu så passa er 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Konstigt, nu läser jag överallt att KOSTEN påverkar vikten nedåt mest istället för fysisk aktivitet som man tidigare trott. För mig är det tvärtom; när jag rör mig mycket tappar jag genast vikt och blir fastare i kroppen- oavsett vad eller hur mycket eller lite jag äter! Enbart kosten påverkar inte min kropp lika fort eller effektivt. Tvärtom mot vad experter säger alltså. Antagligen är min kropp först och främst byggd för fysisk rörelse medan det jag stoppar i mig eller inte nästan saknar betydelse. Har aldrig BEHÖVT gå ner i vikt, men försökt när jag var yngre och idealen på den tiden var så snäva! Bara magra människor vart man än tittade… Idag anses nästan alla kroppar vara fina.
  Bäst för mig är såklart en kombination av bra mat och hård fysisk träning! 🙂

 2. Sabina

  Fast de där är ingen bluff. På mindre än 4 månader har jag gått ner 18.2 kg genom att lägga om min kost och promenader!!! Jag har minskat 25 cm runt navel, 10 cm runt varje lår, fått en mycket tajtare kropp och då var jag inget biggest loser fall från början. Jag började på 83.1 kg och idag väger jag 64.9 kg till mina 160 cm. Ja, nu ska jag börja styrketräna med en personlig tränare men i början var att bara gå perfekt. Tror första 6 veckorna gick jag ner 10 kg men SJÄLVKLART ska man lägga om kosten för att kunna uppnå detta samt motionerna lite.

  1. Charlotte

   Men det är ju inte poängen om det är en bluff eller inte. Läs poängen med hela inlägget. Du kan gå i 20 veckor utan att tappa ett kilo om du fortfarande äter för mycket.

   Bra jobbat till dig 🙂

 3. Jojje

  Hot Charlotte up 2 no good! 😉

  Det bombas rätt mycket året runt när det kommer till kropp och hälsa. Direkt efter högtider, när folk har öst i sig gottigheter.

  Troligen är det så att folk inte förstår att kroppen tar tid på sig att ställa om. Sen med dagens publicitet av superkroppar, så tror ju folk att det är superlätt. Det som visar är egentligen klippta versioner. Man ser ju inte ”arbetet” bakom.

  Det bästa är alla sanningar som ändras hela tiden. Det som var sanningar blir myter. Det som var skräck blir ofarligt.
  Man kan se det som att det släpps en ny bok hela tiden som ger oss DEN NYA SANNINGEN.

  Men är det ok? Ska vi tro att det nya alltid är sanningen?

 4. Camilla

  Jag var en sån som drogs till de där rubrukerna, det lät som en snabb och enkel genväg! Men ingen gång fungerade det. Jag har aldrig varit tjock, men stor och inte trivts i min kropp.
  Det jag har kommut fram till är att man måste ta sig tid, tid att träna och (host) ibland tänka mer på vad jag äter. För två år sen var jag en av alla de som vägde ca 10kg för mycket, hade ont i axlar och rygg, hade inte tid att träna. För 6 mån sen hade jag gått ner 18 kg, åt kanske inte så där mycket bättre men hade inte ont längre och den där tiden jag inte hade, det är ett stort ? vad jag gjorde för nu har jag tid, jag har tid att må bra! Jag har lagt på mig 5 kg, men vad gör det? Jag har lättare att hitta kläder med de extra kilona och slipper kommentaren ”så smal du är”, hör oftare ”så fin du är”. Det gäller att hitta hem, ändra sitt liv och hur man tänker
  INTE GÅ I 6 VECKOR, GÅ NER 6KG och så är det bra, det blir det inte… Förändring, byt en vana mot en annan, det går inte att lägga till en vana, man måste bryta mönstret!

stats