glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

60 min VS 60 min

I går vart det en timmes spinning igen, men började med några set axlar. I dag var jag och Carro ute och gick nästan 8 km. Skulle tippa på att vi brände ca 400 kcal. Konstigt nog så visade min pulsklocka 513 kcal som telefonen. Hmmm? Min maxpuls var även 226? Haha…Hur gick det till? Klockan måste ha snappat upp nån joggare som hade pulsband på sig?  Men 226? Det är ju sjukt högt. Därav det höga resultatet på förbränningen?

Går man i 68 min bränner man alltså ca 400 kcal. Spinnar man i 60 min bränner jag ca 560 kcal. Ju högre puls, desto mer förbränning enkel matetmatik.

I går åt jag en pizza till lunch, eller rättare sagt en halv. Jag åt halva och tog med mig andra halvan hem. Så man behöver aldrig utesluta något för att hålla vikten. Ät mindre. Också enkel matematik.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats