glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

7000 kr rabatt på tuttar & jag ska få en ny haka mm


Kommer Ni ihåg det här>> inlägget. Jag pratade med Kliniken igår och har nu bokat tid för en ny konsultation. Jag ska göra det:) Hakan alltså. Läs inlägget>> om Ni vill få hela bakgrunden.

För säkert 6 år sen opererade jag bort fett under ögonen eftersom jag alltid var mer eller mindre svullen under ögonen. Såg trött ut fast jag var pigg. Det var det bästa jag gjort. Fettet började komma tillbaka för ett par år sen men för lite för att göra en ny operation. Så jag fyllde ut ojämnheterna med restylane. Men nu har det blivit ganska mycket igen och jag blir trött av att se mig själv i spegeln och det blir inte 100% bra med restylane. Så jag vill göra om den operationen när jag ändå ska sövas för hakan. Men mer om allt efter konsultationen den 11 nov.

Jag är så glad att jag kom i kontakt med Teres Plastikkirurgruppen>> genom Anita som gör botox och fillers på mig Ni vet. De har kompetenta och erfarna plastikkirurger.

Just nu så smygfirar de sitt 30 års jubileum. De fyller 30 år nästa år, och erbjuder bröstförstoring för 36 000 kronor, detta är hela 7000 kr rabatt.  Ett tips om Ni är sugna på tuttar alltså 🙂 Jag har haft mina i 9-10 år? och ångrar inte en sekund att jag gjorde dom. Har Ni frågor är det bara att ställa dom. Vill Ni inte ställa dom i kommentarsfältet får Ni maila mig på charlotte@isilife.se

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa

    Det här är väldigt intressant. Ska själv “lösa” haka, dock genom operation, där man flyttar fram underkäken. Men mitt ansikte kommer att bli mer tilltalande och i balans som dom säger. Alltså blir av med dubbelhaka (trots normalvikt) etc etc. Detta ingrepp verkar dock mindre smärtsamt än mitt 😉 Lycka till 🙂

      1. Åsa

        Kan skriva alldeles för mycket fakta om detta 😉 Men dock värt att kolla upp och läsa på om, gör det! Googla operera överbett, käkkirurgi etc. Intressant det här hur ens käkars placeringar påverkar hela utseendet. Så kanske du förstår mitt beslut 🙂

stats