Charlotte "glitzy" Josefsson

Dat ass

IMG_1300.JPG

ÄNTLIGEN fick jag träna benen efter min lilla förkylning. Såååå gött. Känner ändå att benen och rumpan börjar gå mot rätt håll och då blir det roligare att träna när resultaten börjar att synas.

Körde 4 set knäböj med fri stång. Fick lite motiverande ord från en annan medlem på WC. Bosse tror jag han heter 🙂 En äldre man som kör på som fan och är mer spänstig än en annan. Imponerande faktiskt.

Efter knäböjen blev det gående utfall med kettlebells. Började ganska tungt och gick ner på 8 kg i varje hand på de två sista seten. Var ganska mör i benen efter knäböjen.

Sen blev det raka marklyft vilket är en grym övning för hela kroppen. Tycker Lova har skrivit ett bra inlägg om marklyft som Ni bör läsa. Klicka här>>

Avslutade med tre set i lårcurlen för baksida ben. Ett bra pass måste jag säga. Skulle man smälla av tre såna här i veckan skulle röven slå i bakhuvet. På tal om röven så har Röhnisch lagt fokus på den till våren. Mer info om det i ett annat inlägg.

En sista sak. Izaballe ”Izza” Fröberg har börjat att blogga hos oss. Så kul!!! Jag har känt Izza sen många år tillbka. En härlig tjej. Från radiopratare till PT. Läs bloggen>>

Höst okt 2014

Worls Class är lätt det bästa gymmet i stan så kom över till oss och bli en i familjen 🙂 <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats