glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Adidas på mina knän

Jag har fått sjukt många komplimanger och förfrågningar på dessa adidas brallor. Nu när jag var i London så sprang jag på dessa på bilden. En liten uppföljare skulle  man nog kunna säga. Kul med nya träningsbrallor. Det blev 2 par till:) Ni får se dom inom kort så klart. Skönt att komma igång med träningen igen.

Vi har ätit ganska mycket i London och det känns. Nu vill jag bara vara nyttig och träna på. Jag vill vara i bikiniform när vi drar till Dubai om en månad:)

Väl nere på Worldclass idag blev det styrketräning. Jag som skulle köra välbehövd förbränning. Men hade bara ingen lust. Får blir ett spinningpass i morgon istället.

En Celsius i handen som vanligt:) Mitt smeknamn på gymet har blivit Celsius:)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nana

  Hej Charlotte!

  Først og fremmest “thumbs up” for din fantastiske blog. Jeg følger med dagligt og er specielt vild med dine indlæg om træning og kost.
  Jeg overvejer selv at købe disse suuuper fede ‘brallor’, men vil lige høre dig hvordan du synes kvaliteten er – er de pengene værd?

  /Nana

 2. Linda

  Huur snygga som helst!! Gillar de andra du köpte tidigare också. Annars gillar jag Nikes kläder bäst-men de där brallorna går inte av för hackor 😉

stats