Charlotte "glitzy" Josefsson

Ã…ke

Hur länge sen var det inte som jag bloggade? Men HALLÃ…, vet ni hur upptagen jag varit? För ett tag sen så stoppade matte och husse in oss i burar och släppte ut oss i ett superstort hus. Ganska snabbt fattade jag att det var vårat nya hem och tror ni att jag blev glad? Jag trivs så himla bra. Även mina kattvänner.

Men vet ni vad dumTrassel gör? Vi har ju ett loft med en lite halvknepig trappa. För mig och storan är det ingen match att springa upp och ner. Trassel har nyss lärt sig att gå upp men ner kommer hon inte. Senast i natt klockan 4 satt och hon gnällde så Matte fick gå och hämta henne. Jäkla cp-katt. Hon får väl lära sig att gå ner precis som vi?

Men nu till Ã…ke. Matte var sugen på ett nytt husdjur så hon skaffade Ã…KE. Va fan ska vi med fler djur till? Vi är ju redan tre djur och två människor. Skaffa en liten människa istället så vi blir lika många.
Så jag beslutade att döda Ã…KE. Matte hittade Ã…ke död på komattan och hon skyllde på mig på en gång. Men jag rånekade. Men jag har ett sånt dåligt poker face så matte genomskådade mig. Jag fick time out i en timme, men det gjorde inget för jag var ändå så trött och ville sova.

Men när matte inte trodde att jag såg dammsög hon bara upp Ã…ke. Så mycket betydde han. Hon kunde väl ha begravt han i en kruka åtminstone?

Fattar inte vad hon skulle med Ã…ke till? Ni ser ju hur läskig han ser ut? Värsta mördarspindeln. Hade inte jag dödat honom med tassen hade han säkert dödat nån av oss genom att bita ihjäl oss med de där äckliga sakerna han har där fram.

/Lillan

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats