glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

ÄLSKAR vår multivagn från Hamax

Tanken var att jag skulle fota lite härliga löparbilder med vagnen från Hamax efter att vi kom hem från Grekland men eftersom mitt knä pajade så har det inte blivit så men jag har ju ändå hunnit jogga med den samt använda den till andra ändamål så lite “reklam” är på sin plats då vi gillar den så mycket. De där joggingbilderna kommer förhoppningsvis snart 😉

Stella älskar vagnen. Hon kan sitta i den när den står på tomten. När vi väl är ute på vift ropar hon snabbare mamma, snabbare.

Jag förstår varför vagnen har fått bäst i test. Jag har nog inget att klaga på och när jag har stött på andra vagnar inom samma kategori så inser jag vad lyxig och rejäl denna vagn faktiskt är. Till att börja med kan Hamax Outback användas på tre olika sätt: som en cykelvagn, barnvagn och joggingvagn. På bilden har vagnen joggingkittet “på sig” och det säljs separat härSjälva vagnen finns här.

Man byter hjulen med ett klick och samma princip gäller för cykelbygeln. Det finns både myggnät och regnskydd som man enkelt rullar ner. Gott om plats bakom sätena för packning. På tal om packning är fjädringen  Justerbart mjukt handtag och när man har joggingkittet på finns en rem för handleden samt en handbroms.

Den är tvåsitsig som Ni kan se och sätena är vadderade och sköna och man kan justera dom så att de passar ett barn upp till 117 cm. Den här vagnen kommer hänga med länge. Så jäkla nöjd med den 😉 Läs mer om specifikationer här>>

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats